Foto: Laura Oro/Soo taastamise talgud

Selle aasta 29. november on ülemaailmne heade tegude päev. Sel puhul käivituvad ka Eestis juba neljandat aastat Annetamistalgud, mil kümned vabaühendused võtavad ette erinevaid tegevusi, et koguda annetusi ühiskondlike probleemide lahendamiseks ning kutsuda inimesi üles endale olulist valdkonda toetama. Eestimaa Looduse Fond osaleb ka tänavu ning kutsub kaasa lööma kõiki oma sõpru!

Miks toetada ELFi loodustalguid?

Rohkem kui paarikümne aasta jooksul on tuhanded vabatahtlikud aidanud praktilisele looduskaitsele tõhusalt kaasa. Aastatel 2001-2021 on ELF korraldanud 819 talgut, millel on 13 654 osalise ühisel jõul tehtud 119 138 tundi vabatahtlikku tööd. Igal aastal korraldab ELF üle poolesaja talgu erinevatele kaitsealadele. Selleks, et talguhooaeg sujuks viperusteta, et talgud toimuksid õigetes kohtades ja õigel ajal, alustab talgukontor hooaja ettevalmistusi juba jaanuaris. Igal aastal on vaja täiendada tööriistaparki, leppida kokku maaomanikega, käia vaatamas põnevaid talgukohtasid ning suhelda looduskaitse-ekspertidega tööde sisu osas. Sinu annetus aitab talgukontoril kõiki neid ettevalmistusi teha, katta sõidukulusid, täiendada talgutööriistu ja palju muud. Annetused toetavad talgukontori kindlamat tulevikku ja võimaldavad rahulikumalt loodustalguid planeerida.

Uuri lisaks ELFi talgute kohta siit või veebilehelt talgud.ee ning anna talgutele hoogu juurde!

Eestimaa Looduse Fondile saab annetada arveldusarvetele:

  • Swedbank: EE282200221005100292
  • SEB: EE691010102001506006

Kui plaanid annetada just heade tegude päeval, 29. novembril, siis soovitame teha seda Swedbanki Ma Armastan Aidata  keskkonnas, sest sel päeval tehtud annetustele lisab pank raha juurde. See tähendab, et Sinu abi on suurema mõjuga!

#annetamistalgud #heateguloodusele #annetatalgutele

LUGEJATE LEMMIKUD:

VIIMASED UUDISED:

Saada vihje, foto või video!

Kontrolli kiipi

Jälgi meid sotsiaalmeedias

VEEL PÕNEVAT LUGEMIST: