Fotod: Iris Haidau, Eurogroup for Animals

Eurogroup for Animals (EfA) on üle-euroopaline loomakaitseorganisatsioonide võrgustik. EfA visiooniks on Euroopa, kus väärtustatakse ja austatakse loomi kui tundelisi elusolendeid. Loomus on võrgustiku liige olnud juba seitse aastat.

Mis Brüsselis toimus?

1. oktoobril külastasime terve võrgustikuga Belgia Kuninglikus Raamatukogus fotonäitust “Silent Suffering” (tõlge: “Vaikne kannatus”), mis tõstatas loomatööstuse julma reaalsuse Euroopas. Kas sa teadsid, et võõrutama vasikaid võib Euroopa Liidus transportida kuni 21 tundi järjest ilma piisava toidu ja veeta? Või et Euroopa liidus tapetakse igal aastal üle kaheksa miljoni rebase, naaritsa ja muu looma karusnaha saamise eesmärgil? Loe näitusest lähemalt siin.

2. oktoobril toimus Eurogroup for Animalsi iga-aastane konverents. Seekord keskendus konverents tõhusale kommunikatsioonile ja loomade heaolu voliniku olulisusele Euroopa Liidus. Peale konverentsi tegime ka juba traditsiooniks saanud pildi Euroopa parlamendi juures. Vaata, kas leiad pildilt üle meie Anu ja Maaja. Loe lähemalt Eurogroup for Animalsist siin.

Kommenteeri:

LUGEJATE LEMMIKUD:

VIIMASED UUDISED:

Saada vihje, foto või video!

Kontrolli kiipi

Jälgi meid sotsiaalmeedias

VEEL PÕNEVAT LUGEMIST: