Kreisy saabus varjupaika ühest mahajäetud talust, kust tema eelmine omanik olevat minema kolinud, kuigi samahästi võis ta ilmuda välja maa alt, just sellise ebamaise olekuga on ta. Tal oli varjupaika jõudes vasaku silma vigastus, mille tõttu silmamuna oli armistunud nii, et ta sellest enam ei näinud. Kuna polnud teada, kas vigastatud kasutu silm võis veel kroonilist valu tekitada, tuli see eemaldada. Silmavigastusega samal poolel on Kreisyl lõua taga tunda õhupüssi kuul.

Varjupaika saabudes ei suhelnud ta mitu nädalat esialgu ühegi töötajaga, peale susisemise. Ühel päeval hakkas Kreisy lisaks susisemisele ka rääkima. Kreisy on selline jutukas kass, kellele meeldib inimesega kahekõnet pidada ja väga ilmeka näugumisega vestluses osaleda. Ta vastab küsimustele ja kui ta midagi soovib, oskab ta seda ise nõuda. Kuigi Kreisy on esialgu ettevaatlik, võib ta usaldusväärsete inimestega olla ülisõbralik, lausa pealetükkiv. Kui Kreisy on otsustanud sülle ronida või trügida, on teda peaaegu võimatu eemale tõrjuda, ja sealjuures nurrub ta ise nii kõvasti, et ta ilmselt ei kuulegi, kui talle midagi öeldakse.

Ühesilmanägemisest hoolimata on Kreisyl veatu koordinatsioon ja ruumitaju ning tal ei ebaõnnestu ükski hüpe ega haare. Ja ta on kogu aeg valvel nagu metsloom. Kreisy sobib hästi kokku selliste kassidega, kes ei solvu kergesti ja kes teisi kasse väga ei pelga. Ta ei tee eriti välja sellest, kui arglikumad kassid paluvad tal endast eemale hoida või mitte neile läheneda. Kui ta on otsustanud diivanile pikali heita, siis ta lihtsalt teeb seda, olenemata sellest, kas teine kass protesteerib või mitte. Nii mõjub ta introvertsetele kassidele pigem hirmutavana. Ekstrovertsete ja optimistlike kassidega, näiteks nooremate kassidega, sobib ta suurepäraselt.
Kui soovid Kreisyga tutvuda, siis täida esmalt sooviavaldus tema profiilil vajutades “Paku kodu”

Hakka püsiannetajaks, et toetada Kreisyt ja teisi varjupaigaloomi SIIN

LUGEJATE LEMMIKUD:

VIIMASED UUDISED:

Saada vihje, foto või video!

Kontrolli kiipi

Jälgi meid sotsiaalmeedias

VEEL PÕNEVAT LUGEMIST: