Foto: Loomapäästegrupp

Raamatupidaja saatis just andmed ja pisi-Kleopatrale on kulunud 3094.61. Annetusi olete te teinud summas 3090.28 ehk, et enam täpsemalt ei saagi välja tulla. Suur-suur aitäh!

Ilmselt ravisumma veel kasvab veidike, aga loodetavasti saame hakkame. Olgu see lugu teile aga õpetuseks, kes bensujaamast või mõnest räpasest urkast tõukoeralaadset kutsikat soetada kavatsevad – just sellised summad võivad te kaukast välja minna ning see raha ei kindlusta kaugeltki seda, et loomake ellu jääb.

Kleo-plika sai täna uue toru tsentraalveeni. Vana läks umbe. See on nii täppistöö ja kosmoseteadus, et kutsuti taas ekstra kohale dr. Heli Säre. Kindla käega loomaarsti “sakslane” annetas ka tilgakese oma verd pisikese liigikaaslase võitluse toetuseks.

Reeglina me ei suuda taolisi patsiente ravida, sest raha lihtsalt napib ja kujutage ette kui kogu pesakond on vaja jalule saada. Kahjuks ei saa teistmoodi koerad piisavat tähelepanu ja see tähendaks ühingutele kindlat pankrotti. Ehk mõistate nüüd paremini miks taolisi päästmisi ette ei julgeta võtta.

Kleopatra puhul ütles sisetunne, et talle tuntakse kaasa ja võime riskida. Tundub, et see va risk tasus end ka kuhjaga ära ning olge te südamest tänatud! Siiralt! See on olnud üks meeletu võitlus, kus kohati vaid tundidega muutus prognoos pea lootusetuks ja vastupidi. Kliiniku arstid ja assistendid olid taas ootuste-lootuste kõrgusel ja enamgi veel.

Veel kõva häälega ei julge hõisata, aga kõik märgid näitavad, et varsti katame pidusöögilauad! Lisaks tuleb tüdruk ka kindlasti kuulekuskoolitusele kirja panna – temas voolab nüüd juba nii palju suurte lõvide verd, et oleks suur imede ime kui ta kedagi maha murda ei ürita.

LUGEJATE LEMMIKUD:

VIIMASED UUDISED:

Saada vihje, foto või video!

Kontrolli kiipi

Jälgi meid sotsiaalmeedias

VEEL PÕNEVAT LUGEMIST: