Eesti Loomakaitse Selts (ELS) ja Tallinna Vanalinna Päevad kutsuvad loomaomanike osalema mitteametlikul koertenäitusel “Käpakäik Match Show 2022”.   Käpakäik toimub 5. juunil Šnelli pargis, kus loomasõpradel on võimalus panna ennast proovile mitteametlikul koertenäitusel, liituda heategevusliku rongkäiguga, vaktsineerida või kiibistada tasuta oma lemmikloom, nautida loomasõpradele suunatud meelelahutusprogrammi ja tutvuda erinevate loomadele suunatud teenuste või toodetega.

Käpakäik Match Show 2022 on mitteametlik koertenäitus, millest saavad osa võtta igas vanuses ja suuruses koerad. Oodatud on nii segaverelised kui ka tõukoerad, kuid loom peab olema nõuetekohaselt vaktsineeritud ja kiibistatud. Match Show’l hinnatakse eelkõige koera ja inimese koostööd. Koer peaks oskama maiuse abiga paigal seista ning rihma otsas ilusti käia ja joosta. Näituse parimatele on auhinnad välja pannud Platinum Eesti, Pet and Me, Collar Up, Petmilo, Loomale Pai.

Match Show on hea võimalus panna ennast ja oma käpalist proovile näituseringis, kus on tundmatuid koeri ja inimesi. Eelkõige annab see võimaluse uute kogemuste omandamiseks ning on vahva võimalus oma koeraga koos aega veeta. Igasuguse koostöö tulemusena kasvab side koera ja tema omaniku vahel.  “Sõna koertenäitus võib tunduda hirmus, aga tegelikult ongi match show koht, kus ennast esmakordselt proovile panna. Kindlasti ei tohiks kohkuda eelneva kogemuse puudumise tõttu. Kohtunik ning korraldustiim on igal sammul abiks,” sõnas  ELS turundus- ja kommunikatsioonijuht Agnes Blank.

Käpakäigu Match Showl võisteldakse viies kategoorias:

  1. allapõlve koerad;
  2. ülepõlve koerad;
  3. kutsikad;
  4. veteranid
  5. Best in Show.

Käpakäik Match Showle saad registreerida SIIN

Eesti Loomakaitse Selts kutsub kõiki loomasõpru nautima koos käpalistega lustakat päeva. Käpakäigule traditsiooniliselt algab päev rongkäiguga ümber vanalinna. Rongkäigu eesmärk on kutsuda inimesi üles märkama meie neljajalgseid sõpru, väärtustama enda oma ning sealjuures aitama ka hädasolevaid. Päeva jooksul tutvustavad erinevad ettevõtted lemmikloomadele suunatud tooteid ja teenuseid. Näiteks on võimalik saata oma koer massaaži, küsida nõu koerte käitumisspetsialistidelt või kiibistada ja vaktsineerida oma lemmikloom. Sündmuse käigus kogutud annetustega aidatakse kodutuid, hüljatuid, hättasattunud kui ka väärkoheldud loomi.

LUGEJATE LEMMIKUD:

VIIMASED UUDISED:

Saada vihje, foto või video!

Kontrolli kiipi

Jälgi meid sotsiaalmeedias

VEEL PÕNEVAT LUGEMIST: